Verzekering
vergelijken

Vergelijk en kies wat bij u past! Bereken uw premie »

Pakketverzekering | Overzichtelijk!


Een pakketverzekering is overzichtelijk en vaak voordelig. Je krijgt meestal korting als je meerdere verzekeringen bij dezelfde verzekeraar afsluit. In het pakket zitten de onderstaande verzekeringen. Start onze premievergelijker om direct een overzicht te krijgen van de premies per verzekering bij verschillende verzekeraars.

Opstal/Woonhuis
Een opstal/woonhuis verzekering verzekert je huis onder andere tegen brand, inbraak, storm, sneeuw en waterschade. Je kunt je aanvullend verzekeren voor schade aan glas en de fundamenten van je woning. Ook bestaat er een complete dekking voor schade door 'van buiten komend onheil'.
Lees er meer over op onze pagina opstalverzekering

Inboedel
Een inboedelverzekering verzekert de spullen in je huis onder andere tegen brand, inbraak, storm, sneeuw en waterschade. Ook bestaat er een complete dekking voor schade door 'van buiten komend onheil'.
Lees er meer over op onze pagina inboedelverzekering

Aansprakelijkheid
Als een schade jouw schuld is dan ben jij aansprakelijk voor de schade aan de ander. Dat kan gaan om materiële schade (zoals een kapotte vaas) en letselschade (zoals invalide raken). De schadeclaim kan dus erg hoog worden. Je aansprakelijkheidsverzekering zorgt ervoor dat die schade betaald wordt.
Lees er meer over op onze pagina aansprakelijkheidsverzekering

Rechtsbijstand
Soms ontstaat er een probleem waar je juridische hulp bij nodig hebt. Bijvoorbeeld met je werkgever, de gemeente, een ziekenhuis of een (web)winkel. Een rechtsbijstandverzekeraar kan je in veel gevallen met raad en daad bijstaan. Binnen het pakket kun je een rechtsbijstandverzekering afsluiten met een goede dekking voor verschillende situaties.
Lees er meer over op onze pagina rechtsbijstandverzekering

Ongevallen
De ongevallen verzekering keert eenmalig een vast bedrag uit bij overlijden of invalide raken door een ongeval. Dat bedrag is vooraf afgesproken, bijvoorbeeld €5.000,- bij overlijden en tot €50.000,- bij volledig invalide raken. Hoe hoger het uitkeringsbedrag dat je kiest, hoe hoger de verzekeringspremie. De bedragen die je kunt kiezen verschillen per verzekeraar.
Lees er meer over op onze pagina ongevallenverzekering

Reis en annulering
Binnen het pakket kun je een doorlopende reisverzekering afsluiten. Je bent dan het hele jaar door goed verzekerd als je op reis gaat. Mocht er op reis iets misgaan dan kun je naar de alarmcentrale van de verzekeraar bellen. Die is altijd bereikbaar. Er valt veel te kiezen bij een reisverzekering.
Lees er meer over op onze pagina reisverzekering

Neem vrijblijvend contact op met Jan Ligtenberg:
[t] 0548 - 218 218 of stuur een e-mail naar [e] info@jligtenberg.nl